Reacties van deelnemers

“Ontzettend genoten tijdens de cursus Muziek op schoot met mijn dochter van 3 jaar. Judith kijkt echt naar de kindjes en wat zij nodig hebben, op schoot, of lekker rondlopen en dansen. Kindjes worden uitgedaagd om instrumenten te gebruiken en mee te zingen maar het hoeft niet. Na de les krijg je de muziek op papier mee naar huis om thuis vrolijk verder te zingen. Mijn dochter vond het geweldig en heeft het nog altijd over Maxi de aap als we langs Perron 3 rijden. Een aanrader!”

“Mijn dochtertje zingt nog elke dag de liedjes van de dreumesgroep, dus dit najaar starten we in de peutergroep!”

Ik ben Muziek op Schootdocent geworden, omdat ik een passie heb voor muziek én (jonge) kinderen. Hoe mooi is het dat ik deze twee passies in mijn werk samen kan laten komen? Ik geniet wekelijks van de blije gezichten van kinderen en ouders en deel deze reacties daarom met trots!