Judith agenda

Agenda

2018

23 september

Op zondag 23 september geef ik drie workshops Muziek op Schoot in de Bibliotheek van Oss. Boekstart bestaat 10 jaar en daarom wordt er een groot Dikkie Dik feest georganiseerd. Er is die zondag van alles te doen in de bibliotheek. De workshops starten om 12.00u, 13.30u en 15.00u. Meer informatie vindt u hier: Bibliotheek Oss
Kosten: –
Locatie: Bibliotheek Oss, Raadhuislaan 10, Oss

Start herfstcursussen Muziek op Schoot

Eind deze maand gaat Muzikindjes weer van start. De herfstcursus start op 29 september en 1 oktober en de wintercursus start op 26 januari en 28 januari. De precieze data vind je hier. Kom je samen met je (klein)kind genieten, zingen, muziek maken en vooral veel plezier hebben? Een aantal groepen zit al vol, maar op maandag is nog beperkt plek.
Aanmelden kan via deze link. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar info @ muzikindjes.nl


Geweest:

2018

7 april – Themales ‘lente’ in Perron-3 (Rosmalen)

Op zaterdagochtend 7 april geef ik twee losse Muziek op Schootlessen met als thema ‘lente’.
Heb je zin in een extra Muziek op Schootles of wil je eens uitproberen of Muziek op Schoot iets is voor je kindje en jou? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.
Kosten: €5,- per kind
Tijden: 9.40-10.20 dreumesgroep (11 mnd-2 jaar) en 10.35-11.15 peutergroep (2-4 jaar)
Locatie: Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen

Start lente/zomercursussen Muziek op Schoot 2018

Op maandag 7 mei en zaterdag 12 mei starten de lente/zomercursussen Muziek op Schoot in Perron-3.
Een cursus duurt 8 weken en zowel op de zaterdagochtend als de maandagochtend zijn er lessen voor dreumesen (9.40u-10.20u) en peuters (10.35u-11.20u).
Aanmelden kan via deze link. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar info @ muzikindjes.nl

2017

Workshop Muziek op Schoot in de bibliotheek in Oss

Op vrijdagochtend 10 november geef ik een workshop Muziek op Schoot in de bibliotheek in Oss in het kader van Boekstart. De toegang is gratis, maar je moet je wel van tevoren aanmelden.
Aanvang: 10 uur
Locatie: Bibliotheek Oss, Raadhuislaan 10, Oss
Aanmelden: zie deze link

Workshop Muziek op Schoot bij Mamacafé De Haren

Op vrijdagochtend 22 september ben ik vanaf 9.30u te gast bij het Mamacafé in Kindcentrum De Haren (Den Bosch). Ik geef hier een workshop Muziek op Schoot van ongeveer 40 minuten en na afloop is er de gelegenheid om je vragen te stellen over muziek maken met jonge kinderen. Hopelijk tot daar?


KOM Festival Rosmalen

Op zondag 10 september 2017 organiseert de Ondernemersvereniging Kom Rosmalen van 11.00 uur tot 17.00 uur de 40e editie van het KOM Festival in het centrum van Rosmalen. Ook Muzikindjes zal tijdens deze dag in het centrum te vinden zijn met een mooie kraam. U kunt hier een flyer ophalen, informatie inwinnen over cursussen en activiteiten, meedoen aan een prijsvraag, snuffelen aan de materialen die tijdens de muzieklessen gebruikt worden en het is natuurlijk ook mogelijk je direct in te schrijven voor een van de komende cursussen.
Om 12.30u en 15.30u geef ik korte Muziek op Schoot workshops. Tijdens de workshops kunt u ervaren wat Muziek op Schoot nu precies is. Wilt u meedoen tijdens een van deze workshops? Loop dan even langs in de winkel of de kraam van Muzikindjes en meld u aan.

 

April:Workshops Muziek op Schoot bij Kinderdagverblijf Het Vrolijke Koetje

In april ben ik een week te gast bij Kinderdagverblijf Het Vrolijke Koetje Dit is een kinderdagverblijf op een echte boerderij! Ik kom op alle dagen van de week een ochtend muziek maken met de kindjes, zodat alle kindjes van de muziek kunnen genieten.
We zingen liedjes, rennen als paardjes, pieppen als muisjes, spelen met de doekjes en de kuikentjes en luisteren aandachtig naar de fluit en andere instrumenten. We maken ook zelf muziek met schudeitjes, stokjes en belletjes, kortom een hele muzikale week!